Οι Boston Celtics αποχαιρέτησαν τον Paul Pierce

Για τελευταία φορά ο κόσμος της Βοστώνης, θαύμασε και χειροκρότησε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία των Celltics, τον Paul Pierce.


Το έμβλημα, για πολλά χρόνια, η σημαία των Boston Celtics ο Paul Pierce, πάτησε για τελευταία φορά το παρκέ του TD Garden ως παίκτης των Clippers και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες τον αποθέωσε όπως του αρμόζει. Τον ευχαρίστησε για όλα αυτά τα χρόνια που τους χάρισε αμέτρητες συγκινήσεις σε νίκες και  ήττες, που έδωσε τη ψυχή του για αυτήν την ιστορική ομάδα. Αν και ο Paul από την σεζόν 2013-2014 παίζει σε άλλες ομάδες και θα κλείσει την καριέρα του στους LA Clippers, αυτό δεν "διέγραψε" την αγάπη των φιλάθλων οι οποίοι τον χειροκρότησαν όλοι όρθιοι για αρκετή ώρα.

Ο Paul Pierce έγινε draft το 1998 στο νούμερο 10 του πρώτου γύρου από του Boston Celtics, έκτοτε και για 15 χρόνια αγωνιζόταν για τους Κέλτες. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο αρχηγός, το μεγάλο αστέρι της ομάδας και την κουβαλούσε στα πιο δύσκολα της χρόνια, με πάθος και με όλη του τη ψυχή, ώσπου το 2008 κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του ένα πρωτάθλημα που τόσο πολύ το ήθελε. Τα στατιστικά του σε αυτά τα χρόνια είναι σε 1,102 παιχνίδια έπαιξε βασικός σε 1099, είχε μέσο όρο: 21,8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ, 1,4 κλεψίματα σε 36,6 λεπτά συμμετοχής.


Πηγή αναρτήσεων: @NBA 
Newest
Previous
Next Post »