Οι καλύτερες φάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο της περασμένης εβδομάδας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας πρόσφερε πλούσιο θέαμα στα τρία παιχνίδια των Milwaukee Bucks στην εβδομάδα που μας πέρασε, απολαύστε τις καλύτερες από αυτές.


Η φετινή ξέφρενη πορεία του "Greek Freak" συνεχίστηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, με τα "Ελάφια" να μετράνε 2 νίκες σε τρία παιχνίδια, οι δύο απέναντι στους Chicago Bulls (108-97 και 95-69) και η ήττα από τους Toronto Raptors (100-122). Ο Γιάννης πηγαίνει με τέρμα τα γκάζια για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο NBA και αυτό είναι λογικό αν ρίξει κάποιος στα νούμερα του μέχρι στιγμής, στον τρόπο που μπαίνει σε κάθε φάση και στο βελτιωμένο περιφερειακό του σουτ. Η επιρροή του στην ομάδα και η κυριαρχία του δεν μπορεί αν αμφισβητηθεί  καθώς είναι ο μόνος παίκτης στο ΝΒΑ που είναι πρώτος στην ομάδα του στους πόντους στα ριμπάουντ στις ασίστ στα μπλοκ και στα κλεψίματα. 

Ο Έλληνας σταρ ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής των Bucks στα τρία τελευταία παιχνίδια, κυριαρχώντας σε άμυνα και επίθεση, στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας και στην ήττα από τους Raptors, ο Γιάννης είχε 30 πόντους, 9 ριμπάουντ. 5 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 40 λεπτά. Στην νίκη στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι μέσα στο Milwaukee, o Έλληνας σταρ σκόραρε για πρώτη φορά στη καριέρα του 30+ πόντους σε back to back αγώνες πετυχαίνοντας και double double με 30 πόντους, 14 ριμπάουντ. 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 39 λεπτά στο παρκέ. Στο τρίτο παιχνίδι οι Bucks ξανακέρδισαν τους Bulls αυτή τη φορά μέσα στο Chicago με τον Γιάννη να κάνει ότι θέλει, φτάνοντας σε ακόμα ένα double double με 22 πόντους, 11 ασίστ, 7 ριμπαόυντ. 3 κλεψίματα και 1 τάπα σε 36 λεπτά.








Πηγή φωτογραφίας: @Bucks 
Πηγή αναρτήσεων: @Bucks
Previous
Next Post »