Με το δεξί στην Preseason Bucks και Γιάννης

Με νίκη άρχισε η preseason για τους Milwauke Bucks και τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Στο πρώτο τους παιχνίδι στη preseason, οι Bucks και ο Γιάννης αντιμετώπισαν τα ξημερώματα την ανανεωμένη ομάδα των Bulls στο Chicago, σε ένα εκπληκτικό αγώνα που κρίθηκε στο τέλος υπέρ των "Ελαφιών" με σκορ 93-91.

Ο Έλληνας φόργουορντ ξεκίνησε τον αγώνα βασικός και έμεινε στο παρκέ για 25 λεπτά, σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν πολύ θετικός και όσο περνούσαν τα λεπτά "ζεσταινόταν" όλο και περισσότερο. Ο "Greek Freak" ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας με 12 πόντους 4 στα 8 δίποντα, 0-1 τρίποντο και 4-6 βολές. Συμπλήρωσε τα στατιστικά του με 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και είχε επίσης 4 φάουλ και 2 λάθη.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Greg Monroe με 15 πόντους έχοντας 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, με δεύτερο τον Jabari Parker να σταματάει στους 13 πόντους με 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 ασίστ, ενώ 7 συνολικά παίκτες είχαν διψήφιο νούμερο.

Από τους ηττημένους διακρίθηκαν οι Jimmy Butler και Doug McDermott με 13 πόντους με τον πρώτο να έχει και 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο και τον δεύτερο να μαζεύει 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, στο τέλος του παιχνιδιού οι "Ταύροι" είχαν μόλις 4 παίκτες που πέρασαν τους 10 πόντους.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com/boxscore

Απολαύστε μερικές φάσεις από τον αγώνα : 


Πηγή φωτογραφίας: www.nba.com/bucks
Πηγές αναρτήσεων: @Bucks , @NBA και @chicagobulls 
Previous
Next Post »